Wil je snel een led scherm huren in Sint-Pieters-Voeren? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Sint-Pieters-Voeren?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Sint-Pieters-Voeren, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren in Sint-Pieters-Voeren: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Voeren zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sint-Pieters-Voeren. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Sint-Pieters-Voeren

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Pieters-Voeren! De montage gebeurt snel en het scherm is makkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sint-Pieters-Voeren

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Sint-Pieters-Voeren om dit waar te maken? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Sint-Pieters-Voeren. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op