Een mobiel ledscherm in Spiere-Helkijn? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze ledschermen zonder twijfel in het oog!

Ledscherm huren of kopen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Spiere-Helkijn, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Mobiele ledschermen in Spiere-Helkijn: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Spiere-Helkijn en vraag een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Spiere-Helkijn? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! De installatie verloopt snel en ook de aanhangwagen verplaats je eenvoudig. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Een ledscherm in Spiere-Helkijn

Via ledschermen buiten in Spiere-Helkijn toon je gemakkelijk jouw boodschap. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Onze schermen hebben drie afmetingen (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende service. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Spiere-Helkijn dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op