Ben je van plan om een led scherm te huren in Stabroek? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Wanneer huur je een led scherm in Stabroek?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Stabroek huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Stabroek: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Stabroek zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Stabroek. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Stabroek

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je op zoek naar een led scherm in Stabroek om dit waar te maken? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Led scherm met aanhangwagen huren in Stabroek

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Stabroek bij Maxled. We installeren het scherm snel, waarna het ook makkelijk verplaatsbaar is. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Stabroek. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op