Graag een led scherm huren in Stal? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Stal

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Stal? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren in Stal: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Beringen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Stal en vraag bij ons een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Stal

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Stal! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Stal?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Stal. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Stal, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op