Op zoek naar een led scherm om te huren in Steendorp? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Steendorp?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Steendorp, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Steendorp

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Steendorp om hieraan bij te dragen? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Een led scherm in Steendorp: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Temse zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Steendorp. Vraag een offerte online aan.

Led scherm huren op aanhangwagen in Steendorp

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Steendorp! De installatie gebeurt snel en het scherm is makkelijk verplaatsbaar. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Steendorp. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op