Zoek je een mobiel ledscherm in Steenhuffel? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Ledscherm met aanhangwagen

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Steenhuffel? Dan is een aanhangwagen met een ledscherm huren de geschikte oplossing! De montage verloopt snel en ook de aanhangwagen verplaats je makkelijk. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat gegarandeerd stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Mobiel ledscherm in Steenhuffel: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Steenhuffel. Vraag een offerte online aan. ledscherm vaste ledtotem

Ledscherm huren of kopen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Steenhuffel, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een ledscherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Ledschermen in Steenhuffel

Via een ledscherm buiten in Steenhuffel toon je gemakkelijk jouw boodschap. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben drie formaten (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende service. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging van het scherm? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Steenhuffel. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op