Een mobiel ledscherm in Steenhuize-Wijnhuize? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Met onze ledschermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Een mobiele ledscherm in Steenhuize-Wijnhuize: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Steenhuize-Wijnhuize.

Aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Steenhuize-Wijnhuize? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De installatie verloopt snel en de aanhangwagen is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Ledschermen in Steenhuize-Wijnhuize

Met een ledscherm buiten in Steenhuize-Wijnhuize toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je kan rekenen op onze kenmerkende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging van het scherm? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Steenhuize-Wijnhuize, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een ledscherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Voor elk beeld een scherm. Dat is het doel van Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Steenhuize-Wijnhuize. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op