Een mobiel ledscherm in Steenokkerzeel nodig? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream. Met onze ledschermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Een mobiele ledscherm in Steenokkerzeel: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Steenokkerzeel. Vraag een offerte online aan.

Ledscherm met aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Steenokkerzeel? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De installatie verloopt snel en ook de aanhangwagen verplaats je eenvoudig. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm in Steenokkerzeel

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Steenokkerzeel. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze typerende kwaliteit. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Ledschermen huren

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Steenokkerzeel, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Een ledscherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Steenokkerzeel. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op