Wil je snel een led scherm huren in Stekene? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Stekene

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De montage gebeurt snel en het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Stekene

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Stekene om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer huur je een led scherm in Stekene?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Stekene huren. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren in Stekene: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Stekene zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Stekene.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Stekene, met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op