Snel een led scherm huren in Sterrebeek? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Sterrebeek?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Sterrebeek huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sterrebeek

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Sterrebeek om dit te realiseren? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Sterrebeek: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Zaventem opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sterrebeek.

Led scherm met aanhangwagen huren in Sterrebeek

Een led scherm in Sterrebeek nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! De installatie verloopt snel en het scherm is eenvoudig verplaatsbaar. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Sterrebeek. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op