Op zoek naar een led scherm om te huren in Teralfene? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Teralfene

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Teralfene om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren op aanhangwagen in Teralfene

Een led scherm in Teralfene nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Teralfene! Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Teralfene?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Teralfene. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Led scherm huren in Teralfene: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Affligem zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Teralfene.

Een scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Teralfene, met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op