Ben je van plan om een led scherm te huren in Tessenderlo? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Een led scherm in Tessenderlo: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Tessenderlo bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Tessenderlo.

Wanneer een led scherm huren in Tessenderlo?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Tessenderlo, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Tessenderlo zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Tessenderlo? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Aanhangwagen met led scherm huren in Tessenderlo

Een led scherm in Tessenderlo nodig? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Tessenderlo. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op