Snel een led scherm huren in Testelt? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Wanneer huur je een led scherm in Testelt?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Testelt, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Testelt

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Testelt om dit waar te maken? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Testelt

Een led scherm in Testelt nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Testelt! De installatie verloopt snel en het scherm is eenvoudig te verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Led scherm huren in Testelt: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Scherpenheuvel-Zichem zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Testelt en vraag online een offerte aan.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Door onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Testelt op korte termijn. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op