Van plan om een led scherm te huren in Tielt-Winge? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Een led scherm in Tielt-Winge: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Tielt-Winge zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Tielt-Winge. Vraag een offerte online aan.

Wanneer huur je een led scherm in Tielt-Winge?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Tielt-Winge. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Aanhangwagen met led scherm huren in Tielt-Winge

Een led scherm in Tielt-Winge nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Tielt-Winge! Het scherm is eenvoudig verplaatsbaar en de montage gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Tielt-Winge

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Tielt-Winge om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Tielt-Winge. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op