Op zoek naar een led scherm om te huren in Tienen? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Led scherm huren in Tienen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Tienen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Tienen. Vraag een offerte online aan.

Led scherm huren op aanhangwagen in Tienen

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Tienen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Tienen om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer een led scherm huren in Tienen?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Tienen huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Tienen. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op