Graag een led scherm huren in Uitkerke? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Led scherm huren in Uitkerke: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Blankenberge opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Uitkerke en vraag bij ons een offerte aan.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Uitkerke

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Uitkerke? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm met aanhangwagen huren in Uitkerke

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Uitkerke! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de installatie gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Wanneer huur je een led scherm in Uitkerke?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Uitkerke. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren jouw led scherm in Uitkerke zeer snel dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op