Van plan om een led scherm te huren in Ukkel? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren in Ukkel: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Brussel opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Ukkel.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Ukkel?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Ukkel. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Ukkel

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Ukkel! De installatie gebeurt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Ukkel

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Ukkel? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Ukkel, met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op