Van plan om een led scherm te huren in Ulbeek? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Een led scherm in Ulbeek: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Wellen bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Ulbeek en vraag een offerte aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Ulbeek

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Ulbeek? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Ulbeek?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Ulbeek huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in Ulbeek

Een led scherm in Ulbeek nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Ulbeek! De installatie gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Ulbeek op korte termijn. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op