Ben je van plan om een led scherm te huren in het Vaartland? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Led scherm met aanhangwagen huren in het Vaartland

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in het Vaartland! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat uiterst stevig met de uitklapbare steunpoten.

Wanneer een led scherm huren in het Vaartland?

Je huurt snel een led scherm in het Vaartland, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in het Vaartland: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in het Vaartland.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in het Vaartland

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in het Vaartland om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in het Vaartland op korte termijn. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op