Snel een led scherm huren in Val-Meer? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Val-Meer?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Val-Meer huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een led scherm in Val-Meer: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Riemst zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Val-Meer. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Val-Meer zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Val-Meer? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Val-Meer

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Val-Meer! De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is ons doel. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Val-Meer. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op