Snel een mobiel ledscherm in Varendonk nodig? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Met onze ledschermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Varendonk. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Varendonk? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook makkelijk te verplaatsen is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel. ledscherm vaste ledtotem

Een ledscherm in Varendonk

Via ledschermen buiten in Varendonk toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende service. Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Jouw scherm de optimale verzorging geven? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Mobiele ledschermen in Varendonk: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Varendonk. Vraag een offerte online aan.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Varendonk dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op