Ben je van plan om een led scherm te huren in Varendonk? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Varendonk

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je van plan om een led scherm te huren in Varendonk om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Varendonk

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Varendonk! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer huur je een led scherm in Varendonk?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Varendonk huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Een led scherm in Varendonk: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Laakdal zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Varendonk.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is ons doel. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Varendonk. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op