Snel een mobiel ledscherm in Varsenare nodig? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Varsenare. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Aanhangwagen

Een mobiel ledscherm in Varsenare nodig? Dan is een aanhangwagen met een ledscherm huren de goede oplossing! De aanhangwagen is gemakkelijk te verplaatsen en de installatie verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat uiterst stevig door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm in Varsenare

Met een ledscherm buiten in Varsenare toon je gemakkelijk jouw boodschap. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Onze schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze kenmerkende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Wil je je scherm optimaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Mobiele ledschermen in Varsenare: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Varsenare.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Varsenare. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op