Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Verrebroek? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Led scherm huren in Verrebroek: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Beveren bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Verrebroek en vraag bij ons een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Verrebroek?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Verrebroek, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Verrebroek

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De montage gebeurt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Verrebroek

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Verrebroek? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Verrebroek. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op