Wil je snel een led scherm huren in Vinkem? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Vinkem

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je op zoek naar een led scherm in Vinkem om dit waar te maken? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Vinkem?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Vinkem, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Vinkem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Veurne opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Vinkem en vraag een offerte aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in Vinkem

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Vinkem bij Maxled. De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Vinkem dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op