Graag een led scherm huren in Vlaams-Brabant? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren in Vlaams-Brabant: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Vlaams-Brabant.

Led scherm met aanhangwagen huren in Vlaams-Brabant

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Vlaams-Brabant! Het scherm verplaats je eenvoudig en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Vlaams-Brabant?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Vlaams-Brabant. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Vlaams-Brabant

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je op zoek naar een led scherm in Vlaams-Brabant om dit waar te maken? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een led scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Vlaams-Brabant. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op