Ben je van plan om een led scherm te huren in Vlierzele? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Een led scherm in Vlierzele: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Sint-Lievens-Houtem bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Vlierzele en vraag bij ons een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Vlierzele

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Vlierzele! De installatie gebeurt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel. mobiel ledscherm ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Vlierzele?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Vlierzele huren. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Vlierzele

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Vlierzele om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren jouw led scherm in Vlierzele zeer snel dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op