Van plan om een led scherm te huren in de Voerstreek? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in de Voerstreek

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in de Voerstreek om dit waar te maken? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren in de Voerstreek: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in de Voerstreek. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in de Voerstreek

Een led scherm in de Voerstreek nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in de Voerstreek! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig te verplaatsen is. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Wanneer een led scherm huren in de Voerstreek?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in de Voerstreek, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in de Voerstreek. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op