Wil je snel een led scherm huren in de Voorkempen? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren in de Voorkempen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze led schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in de Voorkempen.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in de Voorkempen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in de Voorkempen? Vraag een offerte aan bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer een led scherm huren in de Voorkempen?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in de Voorkempen. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in de Voorkempen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De montage verloopt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig.

Voor elk beeld een scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We kunnen jouw led scherm in de Voorkempen zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op