Op zoek naar een led scherm om te huren in Vosselaar? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Wanneer een led scherm huren in Vosselaar?

Je huurt snel een led scherm in Vosselaar, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Aanhangwagen met led scherm huren in Vosselaar

Een led scherm in Vosselaar nodig? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Vosselaar! De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Vosselaar: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Vosselaar zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Vosselaar en vraag een offerte aan.

Led schermen in Vosselaar zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Vosselaar? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Jouw beeld op het juiste scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We kunnen jouw led scherm in Vosselaar zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op