Van plan om een led scherm te huren in Vossem? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Een led scherm in Vossem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Tervuren zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Vossem en vraag online een offerte aan.

Led scherm huren op aanhangwagen in Vossem

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Vossem! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig te verplaatsen is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig met de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Vossem

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Vossem om dit waar te maken? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer een led scherm huren in Vossem?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Vossem, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Voor elk beeld een scherm. Dat is het doel van Maxled. We kunnen jouw led scherm in Vossem zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op