Graag een led scherm huren in Vrasene? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Wanneer een led scherm huren in Vrasene?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Vrasene huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Vrasene

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Vrasene? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Vrasene: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Beveren zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Vrasene en vraag bij ons een offerte aan.

Led scherm huren op aanhangwagen in Vrasene

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de goede oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk verplaatsbaar is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Vrasene. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op