Wil je snel een led scherm huren in Vremde? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Aanhangwagen met led scherm huren in Vremde

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Vremde! Het scherm is makkelijk te verplaatsen en de montage gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Led schermen in Vremde zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Vremde? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Vremde: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Boechout zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Vremde en vraag online een offerte aan.

Wanneer huur je een led scherm in Vremde?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Vremde, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Voor elk beeld een scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Vremde, met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op