Op zoek naar een mobiel ledscherm in Waarloos? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Ledscherm huren of kopen

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Waarloos. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Aanhangwagen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Waarloos? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen verplaats je makkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Mobiele ledschermen in Waarloos: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze schermen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd gratis kan veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Waarloos.

Ledscherm in Waarloos

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Waarloos. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging aan jouw scherm geven? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Waarloos dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op