Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Waarschoot? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Waarschoot

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Waarschoot? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Waarschoot

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Waarschoot! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Waarschoot?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Waarschoot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Led scherm huren in Waarschoot: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Lievegem opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Waarschoot.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is het doel van Maxled. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Waarschoot op korte termijn. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op