Op zoek naar een led scherm om te huren in Wakken? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Led scherm huren in Wakken: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Dentergem opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Wakken.

Wanneer huur je een led scherm in Wakken?

Je huurt snel een led scherm in Wakken, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Wakken

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Wakken om hieraan bij te dragen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Aanhangwagen met led scherm huren in Wakken

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stevig met de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Door onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Wakken op korte termijn. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op