Van plan om een led scherm te huren in Waltwilder? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Waltwilder

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Waltwilder? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren op aanhangwagen in Waltwilder

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Waltwilder bij Maxled. De installatie verloopt snel en het scherm is makkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer huur je een led scherm in Waltwilder?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Waltwilder huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Waltwilder: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Bilzen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Waltwilder.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Waltwilder. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op