Snel een led scherm huren in Wange? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Wange

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Wange? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Wange

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Wange bij Maxled. De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer huur je een led scherm in Wange?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Wange. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Led scherm huren in Wange: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Landen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Wange en vraag online een offerte aan.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Wange dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op