Op zoek naar een led scherm om te huren in Waterland-Oudeman? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Wanneer huur je een led scherm in Waterland-Oudeman?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Waterland-Oudeman, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een led scherm in Waterland-Oudeman: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Sint-Laureins zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Waterland-Oudeman en vraag bij ons een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Waterland-Oudeman

Een led scherm in Waterland-Oudeman nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Led schermen in Waterland-Oudeman zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Waterland-Oudeman? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een led scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Waterland-Oudeman. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op