Ben je van plan om een led scherm te huren in Watermaal-Bosvoorde? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Watermaal-Bosvoorde zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Watermaal-Bosvoorde om hieraan bij te dragen? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Een led scherm in Watermaal-Bosvoorde: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Brussel zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Watermaal-Bosvoorde. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Watermaal-Bosvoorde?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Watermaal-Bosvoorde huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren op aanhangwagen in Watermaal-Bosvoorde

Een led scherm in Watermaal-Bosvoorde nodig? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Watermaal-Bosvoorde! De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Watermaal-Bosvoorde. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op