Ben je van plan om een led scherm te huren in Webbekom? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Webbekom

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Webbekom? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren in Webbekom: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Diest zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Webbekom. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm met aanhangwagen huren in Webbekom

Een led scherm in Webbekom nodig? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Wanneer een led scherm huren in Webbekom?

Je huurt snel een led scherm in Webbekom, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Voor elk beeld een led scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Webbekom op korte termijn. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op