Snel een mobiel ledscherm in Weerde nodig? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze ledschermen ongetwijfeld in het oog!

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Weerde, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Een mobiele ledscherm in Weerde: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Weerde. mobiel ledscherm ledtotem

Ledschermen in Weerde

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Weerde. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze kenmerkende kwaliteit. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Aanhangwagen met ledscherm

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Weerde? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De montage verloopt snel en de aanhangwagen is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Weerde. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op