Snel een led scherm huren in Weert? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren op aanhangwagen in Weert

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! Het scherm is gemakkelijk te verplaatsen en de montage gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Weert: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Bornem zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Weert. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Weert

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Weert? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Wanneer huur je een led scherm in Weert?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Weert huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Weert. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op