Wil je snel een led scherm huren in Wellen? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Wellen?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Wellen, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Wellen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Wellen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Wellen. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren op aanhangwagen in Wellen

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Wellen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Wellen om dit waar te maken? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Wellen. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op