Ben je van plan om een led scherm te huren in Wervik? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Wervik

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig verplaatsbaar is. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Wervik

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je van plan om een led scherm te huren in Wervik om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer huur je een led scherm in Wervik?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Wervik, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren in Wervik: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Wervik zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Wervik en vraag bij ons een offerte aan.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Wervik. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op