Van plan om een led scherm te huren in Westkerke? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Aanhangwagen met led scherm huren in Westkerke

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Westkerke! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig door de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Westkerke: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Oudenburg bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Westkerke en vraag bij ons een offerte aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Westkerke?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Westkerke, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Westkerke

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Westkerke? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Westkerke. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op