Een mobiel ledscherm in Westkerke? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze ledschermen!

Aanhangwagen met ledscherm

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Westkerke? Dan is een aanhangwagen met een ledscherm huren de geschikte oplossing! De installatie verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Voor een aanhangwagen met klein scherm heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Ledschermen in Westkerke

Met een ledscherm buiten in Westkerke toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze kenmerkende kwaliteit. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Westkerke, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Mobiele ledschermen in Westkerke: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Westkerke.

Een ledscherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Westkerke. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op