Wil je snel een led scherm huren in Westrem? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Westrem

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Westrem bij Maxled. De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Wanneer een led scherm huren in Westrem?

Je huurt snel een led scherm in Westrem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Westrem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Westrem? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren in Westrem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Wetteren bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Westrem en vraag bij ons een offerte aan.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We leveren jouw led scherm in Westrem zeer snel dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op