Op zoek naar een led scherm om te huren in Wevelgem? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Wevelgem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Wevelgem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led scherm huren op aanhangwagen in Wevelgem

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Wevelgem! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig. mobiel ledscherm ledtotem

Een led scherm in Wevelgem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Wevelgem opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Wevelgem.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Wevelgem

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Wevelgem? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Wevelgem zeer snel leveren dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op