Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Wichelen? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren in Wichelen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Wichelen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Wichelen en vraag bij ons een offerte aan.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Wichelen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Wichelen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer een led scherm huren in Wichelen?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Wichelen. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren op aanhangwagen in Wichelen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Wichelen! De montage verloopt snel en het scherm is makkelijk verplaatsbaar. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Wichelen. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op