Van plan om een led scherm te huren in Widooie? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Widooie

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Widooie? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Een led scherm in Widooie: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Tongeren zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Widooie. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Widooie

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook makkelijk te verplaatsen is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Widooie?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Widooie huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Widooie dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op