Wil je snel een led scherm huren in Willebroek? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Willebroek?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Willebroek huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm met aanhangwagen huren in Willebroek

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Willebroek: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Willebroek zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Willebroek.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Willebroek

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Willebroek? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren jouw led scherm in Willebroek zeer snel dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op