Een mobiel ledscherm in Willebroek? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze ledschermen zonder twijfel in het oog!

Een ledscherm in Willebroek

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Willebroek. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende service. Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Mobiel ledscherm in Willebroek: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Willebroek. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Willebroek? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de gepaste oplossing! De montage verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten.

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Willebroek, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Willebroek. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op